Wyszukiwanie zaawansowane
Wędkarstwo
Marki
KATALOG CARRUM 2016/2017
Cenniki do pobrania
Monitor przesyłek
Czy moje dane są bezpieczne?

Polityka Prywatności

Carrum Marek Kwiecień zastrzega sobie prawo do wprowadzania zmian w Polityce Prywatności. Każdego klienta www.pesca24.com i użytkownika serwisów Carrum Marek Kwiecień obowiązuje aktualna Polityka Prywatności . Jakiekolwiek wprowadzane zmiany nie wpływają na podstawową zasadę: Carrum Marek Kwiecień nie sprzedaje i nie udostępnia osobom trzecim danych personalnych czy adresowych klientów/ użytkowników swoich serwisów internetowych i sklepów Jeśli nie zgadzasz się z Polityką Prywatności, proszę nie odwiedzać serwisów, nie prenumerować newsletterów należących do Carrum Marek Kwiecień oraz nie nabywać produktów i usług oferowanych przez Carrum Marek Kwiecień.


Dane Osobowe

1.W czasie korzystania z serwisów należących do Carrum Marek Kwiecień możesz zostać poproszony o podanie niektórych swoich danych osobowych poprzez wypełnienie formularza lub w inny sposób. Dane, o które będziesz proszony to w większości przypadków imię i adres e-mail. W przypadku formularzy zamówień będziesz proszony o podanie pełnych danych osobowych.

2.Wymagamy tylko tych danych, które są niezbędne do działania serwisu. Niepodanie wymaganych danych zablokuje czynność, którą te dane dotyczyły.

3.Subskrypcja bezpłatnych czasopism internetowych i newsletterów. Zaprenumerowanie elektronicznych i bezpłatnych czasopism należących do Carrum Marek Kwiecień wymaga podania w odpowiednim formularzu swojego imienia i adresu e-mail. Pola te są obowiązkowe. Uzyskane w ten sposób dane są dodawane do listy mailingowej www.pesca24.com Adres e-mail jest niezbędny do tego.

4. Zamawianie usług i produktów. Zamawianie usług i produktów oferowanych przez Carrum Marek Kwiecień wymaga podania w odpowiednim formularzu pełnejszych danych adresowych. Carrum Marek Kwiecień zastrzega sobie prawo do wysyłania niezapowiedzianych wiadomości osobom, których dane kontaktowe posiada i które zgodziły się z Polityką Prywatności.

5. Pod pojęciem niezapowiedzianych wiadomości Carrum Marek Kwiecień  rozumie informacje odnoszące się bezpośrednio do jego serwisów, czasopism, usług i produktów (np. zmiany, wewnętrzne promocje), niekomercyjne listy (np. życzenia, komentarze osobiste itp.) oraz informacje komercyjne, których rozsyłka została opłacona przez klientów Carrum Marek Kwiecień

6. Podmioty zlecające komercyjne mailingi nie mają wglądu w dane kontaktowe osób znajdujących się na listach adresowych Carrum - Marek Kwiecień. Informacje komercyjne są filtrowane w stopniu w jakim jest to możliwe, ograniczana jest ich objętość i wysyłane są sporadycznie.

Jawne Dane Osobowe

1. Dane osobowe podane na serwisach należących do Carrum - Marek Kwiecień przy okazji wysyłania komentarzy do artykułów, odpowiedzi na forum itp. są dostępne dla wszystkich odwiedzających strony zawierające te dane. Carrum - Marek Kwiecień nie ma możliwości zabezpieczenia Was przed osobami prywatnymi lub firmami, które te dane wykorzystają do przesłania Wam nieokreślonych informacji. Dlatego dane te nie podlegają Polityce Prywatności.

2. Formularze znajdujące się gościnnie na serwisach należących do Carrum - Marek Kwiecień i dotyczące usług, produktów, serwisów i czasopism nieobsługiwanych przez Carrum - Marek Kwiecień nie podlegają Polityce Prywatności. Cookies (Ciasteczka)

3.Niektóre obszary serwisów należących do Carrum - Marek Kwiecień mogą wykorzystywać cookies, czyli małe pliki tekstowe wysyłane do komputera internauty identyfikujące go w sposób potrzebny do uproszczenia lub umorzenia danej operacji.

4. Cookies są nieszkodliwe ani dla komputera ani dla jego użytkownika i jego danych. Warunkiem działania cookies jest ich akceptacja przez przeglądarkę i nie usuwanie ich z dysku.

Partnerzy

Polityka Prywatności nie dotyczy serwisów i firm, których dane kontaktowe podane są w serwisach i czasopismach należących do Carrum - Marek Kwiecień.

Dane osobowe

Które przekazują nam Pastwo podczas rejestracji oraz w procesie zamawiania przetwarzane są przez Carrum - Marek Kwiecień z siedzibą przy ulicy Komunalna 3 w Białymstoku. Dane gromadzone są w celu prawidłowej realizacji zamówienia, jak również do wysyłania informacji promocyjnych do Klientów. Gromadzone przez nas adresy kont mailowych wykorzystywane są jedynie do komunikacji między Tobą a sklepem, oraz do wysyłania periodycznych newsletterów. Jeśli nie chcesz ich otrzymywać napisz maila na adres: biuro@carrum.pl

Zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2002 r. Nr 101 poz. 926) każdy zarejestrowany Klient ma możliwość wglądu w swoje dane oraz ich zmianę. Zmiana danych dokonywana jest poprzez wypełnienie i wysłanie dostępnego na stronach Sklepu formularza do zmiany danych.

Carrum- Marek Kwiecień nie ma dostępu do informacji podawanych na stronie bezpiecznych płatnosci platnosci.pl . Dane te objęte są tajemnicą bankową i na żadnych etapie realizacji zamówienia nie są udostępniane właścicielowi sklepu www.pesca24.com. Carrum - Marek Kwiecień nigdy nie odsprzedaje i nie udostępnia danych innym firmom - poza firmą kurierską, która otrzymuje od nas jedynie informacje osobowe niezbędne do prawidłowego i sprawnego wykonania usługi.

Niniejsza witryna
internetowa korzysta z Google Analytics, usługi analizy oglądalności stron internetowych udostępnianej przez Google, Inc. ("Google"). Google Analytics używa "cookies", czyli plików tekstowych umieszczanych na komputerze użytkownika w celu umożliwienia witrynie przeanalizowania sposobu, w jaki użytkownicy z niej korzystają. Informacje generowane przez cookie na temat korzystania z witryny przez użytkownika (włącznie z jego adresem IP) będą przekazywane spółce Google i przechowywane przez nią na serwerach w Stanach Zjednoczonych. Google będzie korzystała z tych informacji w celu oceny korzystania z witryny przez użytkownika, tworzenia raportów dotyczących ruchu na stronach dla operatorów witryn oraz świadczenia innych usług związanych z ruchem na witrynach internetowych i korzystaniem z internetu. Google może również przekazywać te informacje osobom trzecim, jeżeli będzie zobowiązana to uczynić na podstawie przepisów prawa lub w przypadku, gdy osoby te przetwarzają takie informacje w imieniu Google. Google nie będzie łączyła adresu IP użytkownika z żadnymi innymi danymi będącymi w jej posiadaniu. Użytkownik może zrezygnować z cookies wybierając odpowiednie ustawienia na przeglądarce, jednak należy pamiętać, że w takim przypadku korzystanie z wszystkich funkcji witryny może okazać się niemożliwe Korzystając z niniejszej witryny internetowej użytkownik wyraża zgodę na przetwarzanie przez Google dotyczących go danych w sposób i w celach określonych powyżej.